Over ons

Waarom Pharmacar?

Pharmacar produceert en verdeelt medische hulpmiddelen en eersthulpmateriaal. In ons productgamma vindt u onder meer verbanddozen, verbanden, pleisters, steriel materiaal, veiligheidsvestjes, gevarendriehoeken en brandblussers.

 

Onze visie

Kwaliteit zit in onze genen. Het is ons doel om optimale en gebruiksvriendelijke bescherming te bieden tegen de risico's waaraan mensen dagelijks zijn blootgesteld. Pharmacar streeft ernaar beschermende maatregelen en medische applicaties van de hoogste kwaliteit te leveren voor alle mogelijke ongevallen.

Daarom houden we zowel het productieproces als onze leveranciers nauwlettend in de gaten.

 

Een korte geschiedenis

Pharmacar werd in 1993 opgericht door apotheker Axel Dejonghe, met kantoor in Gent. Oorspronkelijk enkel actief in de automobielsector, zijn we nu de Belgische marktleider in eerstehulpkits voor auto’s. Topmerken zoals Lancia, Mini, Peugeot, Opel, Citroen, Hyundai, Suzuki, Ford, Ferrari, Fiat, BMW en Alfa Romeo rekenen sindsdien op onze kennis en expertise.

Na bijna 20 jaar van voortdurende groei is ons productgamma geëvolueerd en uitgebreid. Vandaag bieden we een brede waaier aan medische hulpmiddelen en eerstehulpmateriaal. Kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en service zijn altijd de pijlers van ons bedrijf gebleven.

 

Gespecialiseerd in private labelling

Doorheen de jaren hebben we een uitgebreide ervaring opgebouwd in private labelling. Wat ook uw specifieke vereisten zijn, twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Info

Pharmacar bv

info@pharmacar.be

BE 0449.954.393

Attachment: 
PDF icon Verkoopsvoorwaarden