Persoonlijk

Persoonlijke EHBO

Om je geliefden te beschermen tegen de dagelijkse risico's, levert Pharmacar optimale en gebruiksvriendelijke oplossingen. Je kan steeds en overal vertrouwen op de kwaliteit van onze producten.

Thuis heb je een EHBO-doos nodig om verschillende soorten ongelukken te behandelen. Koken, klussen, spelende kinderen: schrammen, snijwonden en brandwonden horen er helaas vaak bij. Daarom moet je ervoor zorgen dat je al het basismateriaal voor dergelijke wonden in huis hebt: brandwondengel, pleisters, kompressen, verbanden, ...

Het is tevens aan te raden om te reizen met een verbanddoos. Het kan nooit kwaad om voorbereid te zijn op de onvoorziene omstandigheden waarmee je geconfronteerd kan worden in vreemde landen. Zorg er dus voor dat je valies eraan is aangepast. Ons insectenpompje is een must-have wanneer je rondtrekt in zones met bijtende insecten. Daarnaast kun je het ook thuis gebruiken na wespenbeten. Pleisters, kompressen, een ice pack, verbanden en snelverbanden zijn aanraders om mee te nemen op je volgende trips.

Ook wanneer je gaat sporten is een verbanddoos nuttig om bij te hebben. Behandel je verstuikte enkel met een instant cold pack en tape de enkel in. Smeer schaafwonden in met brandwondengel en bedek kleine wondjes met pleisters.

Meer weten over onze producten? Contacteer ons.